Haussa somekouluttaja tänne Kirkkonummelle. Mailaa millainen paketti olisi tarjolla.

Oli innostavaa ja kiehtovaa kuulla Teidän kommentteja ja näkemyksiä uusista kuoseistani Ommel 2018-tapahtumassa 8.-10.6. Espoossa. Ensimmäisen kokoelmani julkistaminen jännitti enkä tiennyt millaisen vastaanoton se saa. Kankaat herättävät meissä tunteita ja näin kävi tälläkin kertaa. Kiitos kaikesta saamastani palautteesta. Oli ihanaa keskustella ja tutustua uusiin ihmisiin, alan harrastajiin, taiteilijoihin ja mahdollisiin tuleviin yhteistyökumppaneihin. Ilahduin myös nähdessäni ystäviä ja opiskelukavereita sekä vuosien takaisia tekstiili- ja taideopettajiani.

On niin monia ihmisiä, joita haluan kiittää avusta, tuesta, opastuksesta ja monesta muusta. Ystäviäni kiitän messuosaston rakentamisesta. Elinaa, Miiraa, Teijaa kiitän erikseen saamastani tuesta. Printtitoimittajalle suuri kiitos hyvin tehdystä työstä ja Postille nopeasta toimituksesta.

Tapahtuman järjestäjät onnistuivat hienosti. Tällaiselle tapahtumalle toivon pitkää ikää ja paljon kävijöitä. Kuten me kaikki huomasimme, niin tapahtumalle on todellinen tarve olemassa.

Ihanaa kesää kaikille ja upeita fiiliksiä loman mielipuuhissa.

Minä jatkan päivääni täällä printtien parissa;)

Terkuin, Merja

Messujen päätteeksi suoritetussa Meloun osaston arvonnassa onni suosi  Artjärveläistä Mervi Heleniusta. Hän saa ompeluihinsa 2 metriä valitsemaansa tätä kangasta. Olisi kiva nähdä mitä kankaasta mahtaa syntyä. Mukavia ompeluita;)