Esittely
On ollut ilo toteuttaa tämä mallistoni ja tehdä pitkäaikaisesta suunnitteluhaaveesta totta. Ihastukseni kuoseihin syntyi jo lapsena eikä se tunnu hellittävän.

Haluan kiittää matkan varrella tapaamiani ihmisiä, jotka ovat vaikuttaneet siihen, että mallistoni on totta ja olen tässä tavoitteessani. Erityiskiitokset kumppanilleni kannustuksesta.

Ensimmäisen printtimallistoni esittelin Ommel -tapahtumassa Espoossa 8.-10.6. 2018. Tämä tapahtuma oli kaapista tulemiseni.

Tähän mennessä painetut kankaani ovat Latviassa kudottua puuvillapellavaa ja ne on painettu Suomessa. Näitä kankaita voi käyttää sisustus ja vaatetuskankaina. Olen suunnitellut jatkossa painattavani mahdollisesti myös ohuempia vaatetuskankaita kuten silkkiä, puuvillaa, pellavaa, trikoota jne.

Luonto on mallistoni innoittaja. Aiheekseni valikoitui mänty ja väriksi vihreä. Se onkin tuntunut tähän hetkeen hyvältä valinnalta. Tämän saman teeman työstäminen voi hyvinkin jatkua vielä pidempään.

Minulle tärkeää työskentelyssä on välttää kaavamaisuutta ja haluan tehdä kokeiluja eri välinein sekä tekniikoin yhdistellen niitä kuoseihini. Suunnitelmissa on opiskella lisää valokuvausta, maalausta ja taidekäsitöitä.

Yhteistyössä on voimaa, olen avoin erilaisille mahdollisuuksille. Kuulen myös mielellään ajatuksiasi ja tulkintoja töistäni. Jatkan myös tulevaisuudessa printtien parissa ja olisi tietenkin kiva jos joku muukin pitäisi tekemästäni.

Haaveena olisi suunnitella kankaita muidenkin iloksi ja ommeltavaksi sekä tietysti päästä näkemään kuoseista valmistuneita tuotoksia.

Terveisin,

Merja Melousta

Mallisto
Blogi

Yhteystiedot

Puhelin
+358 (0)440 555 601
Sähköposti
melou.fin (at) melou (dot) fi